maanantai 5. maaliskuuta 2018

Terveyteen vaikuttava astrologia: kehomagia ja elementaalinen kehotyyppi


Kehomagialla (engl. Body Magic) tarkoitetaan rituaaleja ja harjoituksia, jotka juurruttavat noidan heidän pyhimpään ja voimakkaimpaan työkaluunsa: Kehoon. Kehomagia pitää kehon energiavirran mahdollisimman jatkuvana jokapäiväisessä elämässämme, tehden elämästä aavistuksen maagisempaa, nautittavampaa ja vireämpää.
Hyvinvointi on jokaiselle yksilöllistä; asia mikä saa sinut voimaan hyvin, ei välttämättä toimi minulla samoin. Jokainen matka kohti hyvinvointia näyttää erilaiselta. Vain sinä voit vastat kysymykseen ”voinko minä hyvin”. Hyvinvointi ei silti välttämättä tarkoita sairauden puuttumista; sinun ei tarvitse olla täysin terve voidaksesi hyvin.
Hyvinvointi on sujuvuutta; kehomme energiavirran toimivuutta. Huonosti voiminen saa energiavirran virtaamaan huonosti tai täysin pysähdyksiin. Se, ilmeneekö tämä energiavirran toimimattomuus tavanomaisena sairautena, riippuu monesta eri tekijästä.
Hyvinvointi voi tarkoittaa sitä, että on sekä sisäisesti ja ulkoisesti tasapainossa, tietoista yhteyttä Sieluun, Kehoon, luontoon, muihin olentoihin sekä Universaaliin energiaan (jumaliin). Hyvinvointi ilmenee ennen kaikkea rakkautena itseä, ympäristöä ja muita kohtaan.


Koska hyvinvointi on energiavirran toimivuutta ja läsnäoloa, on voimakas magia hyvinvoivan noidan tunnusmerkkejä. Hyvinvoiva noita onnistuu käyttämään tätä energiavirtaa onnistuneesti, koska hän on vahvasti kytköksissä Kehoonsa, joka on vahvin työkalumme.
Jos noita on kytkemätön, maadoittumaton, voi hänellä olla paljon ongelmia maallisella tasolla – vaikka heidän magia olisikin voimakasta. Tämä voi ilmetä fyysisenä, henkisenä tai tunneperäisenä kärsimyksenä. Tai maagiset tavoitteet ja teot epäonnistuvat tai niillä voi olla omituisia, epäterveitä seurauksia.
Hyvinvoiva noita välttää ylilyöntejä yhdistämällä arkisen ja maagisen. He kykenevät käyttämään spirituaalisia ja intuitiivisia kykyjään pitäen jalat vahvasti Maan päällä. Hän on kahden hyvin erilaisen energian pyhä omistaja ja yhdistäjä: maagisen ja maallisen arkipäivän. Ja heidän kehonsa on näiden kahden energian kohtaamispaikka. Hän osaa yhdistää nämä kaksi energiaa niin, että hän kykenee muuttamaan asiat, joita pitävät arkisena ja jopa tylsinä, maagisiksi rituaaleiksi.Kehomagian kuusi periaatetta
Hyvinvoivalla noidalla on päivittäisiä, tai ainakin viikoittaisia, maagisia harjoituksia. Kehomagia on kourallinen rituaaleja ja järjestelmiä, joka pitää noidan voimallisena ja pyhänä – hyvinvoivana. Nämä rituaalit ja harjoitukset pitävät energiavirran niin jatkuvana, kuin on mahdollista tehden päivittäisestä elämästä maagisempaa, nautittavampaa ja terveempää.

1) Värähtely on todellisuutta
Tämä tunnetaan myös vastaavuuksien lakina: Niin ylhäällä kuin alhaalla; niin alhaalla kuin ylhäällä. Kehomagia hyväksyy luonnostaan sen käsitteen, että se mitä tapahtuu ylhäällä, heijastuu takaisin ja antaa meille informaatiota mitä täällä alhaalla tapahtuu. Se ei tarkoita, että planeetat saavat meidät tekemään tiettyjä asioita, vaan ne heijastavat peilin lailla energiansa, joka milloinkin virtaa – ja tämä energia vaikuttaa meihin eri tavoin.

2) Kosmos ei ole arvaamaton
Kehomagia käyttää kosmista ja maallista kiertokulkua tasapainon ja kehon hyvinvoinnin tavoitteluun. Fysiologisesti Keho on melko nirso – se haluaa asioiden olevan juuri oikein. Kun toimii kosmisen ja maallisen kiertokulun kanssa, se ei vain vaikuta arkiseen elämäämme maagisesti, vaan se myös kertoo kehollemme solutasolla, että se on turvassa.

3) Sinä itse olet oma auktoriteettisi
Kehomagia ei vaadi guruja tai opettajia. Voit hyödyntää oppimiasi asioita ja soveltaa niitä omiin tuntemuksiisi ja tietoihisi. Muista olla riippumaton ja muista, että sinulla on valinnanvaraa. Kiertokulun ei tarvitse sanella sinulle ohjeita, joita orjallisesti seuraat.
Kyllä, keho, joka heijastaa kaiken mitä ylhäällä tapahtuu, on yhtenäinen; mutta keholla (sinulla) on myös ”ylivalta”. Voit heijastaa näitä energioita elämääsi tai olla heijastamatta.

4) Arkipäiväinen on maagista
Sitoudu tähän ja tee siitä sellaista. Kehomagian todellinen tarkoitus on pitää noita voimakkaasti maadoitettuna, kun hän ilmentää elämäänsä maallista ja eteeristä energiaa samanaikaisesti. Kehomagialla vältetään ääripäitä ja ylilyöntejä.

5) Kuu on Virtauksen Valtiatar
Kehomagia on ajatettu Kuun mukaan. Terveyteen vaikuttavassa astrologiassa Kuu edustaa sitä, miten energia liikkuu kehossamme. Virtaako energia nopeasti, uneliaasti, liian nopeasti, liian hitaasti tai epävakaasti? Kuun asento ja -merkki, kuten myös henkilökohtainen kuumerkkisi vaikuttavat paljon tähän.
Kuu on myös kosminen ajannäyttäjä, kun se kulkee taivaalla joka kuukausi, ja se voi käynnistää erilaisia oireita. Näistä kerron tulevissa postauksissa.

6) Elementit haluavat auttaa sinua
Noituudessa usein työskennellään neljän elementin kanssa (Maa, Ilma, Vesi ja Tuli). Pyydämme niiltä ohjausta ja kunnioitamme niitä. On myös tärkeää ymmärtää, että jokainen elementti löytyy myös meistä itsestämme, siten voimme työskennellä niiden kanssa myös sisäisesti. Kehomagia on näiden neljän elementin käsittelyä Kehon tasapainon saavuttamiseen.Elementaalinen kehotyyppi
Elementaalinen kehontyyppi, ns. astrologinen kehonrakenne on jokaisella uniikki, jonka vuoksi kehon hyvinvointi on myös jokaisella omanlaisensa – se mikä saa minut ja minun kehoni voimaan hyvin, ei välttämättä vaikuta sinun kehoosi samoin.  
Elementaali kehotyyppi ei tarkoita persoonallisuuttasi, kulttuurista vaikutustasi tai Aurinkomerkkiä. Voisi sanoa, että se tarkoittaa aitoa olemustasi, perustaa kaiken elämäsi metelin alla. Sinä olet syntynyt tiettyyn elementaaliin kehotyyppiin ja se pysyy kanssasi läpi elämän. Se on sinun mielenlaatusi, eläinkehosi, sinun vaistomaiset sekä alkukantaiset reaktiot – sellaiset, jotka sijaitsevat ajatusten, järjen ja ajan ulkopuolella. Se on sielusi hedelmällinen maa, josta kaikki, mikä tekee sinusta Sinut, kumpuaa.

Yksi elämämme resonoivimmista hetkistä on, kun synnymme. Kun otat ensi henkäyksesi, sinä ruumiillistut tietyn elementaalisen seoksen alle. Kuu, tähdet, Aurinko ja kaikki planeetat olivat tietyssä asennossa ja paikassa taivaalla syntyessäsi, aivan kuten ne ovat tälläkin hetkellä. Astrologiset merkit ja planeettojen sijainnit tekevät jokaisen ihmisen syntymäkartasta uniikin ja tämän syntymäkartan perusteella koostuu jokaisen ihmisen elementaalinen keho.

Noita joka on syntynyt Tuli -elementin hallitseman taivaan alla, voi tuntea olonsa hyvinvoivaksi hyvin erilaisissa olosuhteissa, kuin noita, joka on syntynyt Vesi -elementin hallitessa taivaita. Ei silti ole olemassa hyvää tai huonoa elementaalikehoa – toinen elementti ei ole toista parempi eikä toinen ole toista elementtiä "noitamaisempi". Ne ovat kaikki voimakkaita ja ainutlaatuisesti lahjakkaita. Kaikkia neljää tarvitaan, jotta elämä on tasapainossa. 
Elementaalikehon tunteminen ja ymmärtäminen palvelee sinua läpi koko elämäsi. Se kertoo sinulle kehosi vahvuuksista ja haasteista, omituisuuksista, mille sairauksille kehosi on altis, kuin myös siitä, mitkä parannusmetodit, liikunta ja ruokavalio auttavat sinua voimaan hyvin ja milloin. Kaikki tämä on kehomagian kulmakivenä.  
Erilaisia elementaalikehotyyppejä on neljä: Tuli, Vesi, Maa ja Ilma. On harvinaista, että ketään on vain yhtä elementtiä, mutta sekin on mahdollista. On myös harvinaista, että jollain on täydellisesti tasapainoinen elementaalikeho. Meillä tavallisesti on tietynlainen sekoitus kaikkia elementtejä, joista yksi tai kaksi edustaa eniten. Elementaalikeho, joka koostuu kahden elementin sekoituksesta, on hyvin tavallista. Esimerkiksi minä olen Ilma-Vesi. 
Käyn läpi kaikki neljä elementaalikehotyyppiä ja saatan jopa julkaista tavan, jolla oma kehotyyppi selvitetään syntymäkartasta. 
Aloitan eniten jangia sisältävästä elementistä ja päätän eniten jiniä sisältävän elementtiin. Siten on helpoin ymmärtää, miten elementit toimivat kehossa, jos ajattelet miten ne toimivat luonnossa. Jokaisesta elementistä tulee oma postauksensa, jotta yksi postaus ei venyisi kilometrin pituiseksi. Muistuttelen kyselystä, johon vastaamalla voi voittaa itselleen Noidan riimut. Tämän kuun lopussa suoritan arvonnan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti