sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Negatiivisuuden vapauttaminen

Joka päivä meidän energiakenttämme täyttyy erilaisten tapahtumien, ihmisten ja jopa omien ajatustemme energioista. Negatiivinen energia blokkaa energian sujuvan virtauksen, joka saattaa aiheuttaa mielialan laskua, aiheuttaa ärsytystä ja alentaa vireyttä. Pitemmän päälle tämä on haitallista kehollemme, joten on tärkeää muistaa pitää myös energiakentistämme huolta, ettei negatiivinen energia pääse vaikuttamaan liiaksi elämäämme. Terveellinen ruokavalio, liikunta, meditaatio ja ajan vietto ulkona luonnon helmassa auttavat tasapainottamaan energioitamme, mutta joskus saatamme tarvita hieman extra-apua.

Tämän puhdistusrituaalin voit suorittaa aina, kun tunnet, että negatiivisyys on liikaa vaikuttanut sinuun. Jos haluat suorittaa pelkistetymmän puhdistusrituaalin, voit siirtyä suoraan kohtiin 2 ja 3.
Rituaalia varten tarvitsen salviasuitsuketta (salviapuntti on kaikkein tehokkain, mutta suitsuketikkukin kelpaa hyvin), joka symboloi Ilmaa, hopeisen tai harmaan kynttilän Tulta symboloimaan, merisuolaa Maata symboloimaan ja vedellä täytetyn maljan, joka symboloi Vettä.

Nosta Kehä ja meditoi muutama minuutti antaen salvian tuoksun levitä tilaan, jossa olet. Jokaisella uloshengityksellä rentoudu hieman lisää. Mitä rentoutuneempi olet, sitä helpommin energiasi virtaavat ja sitä helpompaa on vapautua negatiivisesta energiasta. Kun tunnet olevasi valmis, voit aloittaa.

Ensimmäinen vaihe; elementaalinen puhdistus

Pitele käsiäsi suitsukkeen yläpuolella (tai sulan avulla liehuta suitsukkeen savua itseäsi kohti) ja sano ”Ilmalla puhdistan itseni”. Anna savun kiemurrella sormiesi ympärillä hetken. Tunne kuinka salvian puhdistavat ominaisuudet auttavat energiaasi virtaamaan paremmin.

Kun olet valmis Ilman kanssa, aseta kätesi kynttilän yläpuolelle ja sano: ”Tulella puhdistan itseni”. Visualisoi puhdistavan liekin polttavan pois kaiken sen ikävän energian, joka on haitaksi sinulle.

Kasta sitten kätesi vesimaljaan ja hiero kevyesti käsiäsi ja sano: ”Vedellä puhdistan itseni”. Visualisoi ja tunne Veden puhdistava vaikutus (hox, varaa lähettyville hieman käsipaperia/pieni pyyhe, johon kuivaat kätesi)

Ota sitten merisuolaa käteesi ja hiero sitä kevyesti käsiisi ja sano: ”Maalla puhdistan itseni”.
Istu hetki hiljaisuudessa ja anna elementtien tehdä tehtävänsä.

Toinen vaihe: negatiivisuuden vapauttaminen

Tehokkain keino vapautua negatiivisista energioista ja hengistä, elleivät ne ole poikkeuksellisen voimakkaita, on yksinkertaisesti pyytää niitä poistumaan.
Meditoi ja hiljenny keskittyen itseesi, niin että olet täysin tietoinen kehostasi ja sano: ”Energiat, jotka eivät enää palvele minua, poistukaa nyt. Kiitos läsnäolostanne. Nyt lähetän teidät pois.”

Sano ylläolevat sanat itsevarmasti, lujana, mutta myös rakastaen. Toistele sanoja ja kiinnitä huomiota muutoksiin kehossasi. Kun lausut näitä sanoja, negatiivisuus irrottautuu sinusta kuin käärmeen nahka. Jos olet herkkä, saatat tuntea pientä vetämisen tunnetta tai tuntea itsesi yllättäen paljon kevyemmäksi.
Toistele sanoja niin pitkään kuin on tarvis. Tämä voi olla kuusi kertaa tai kuusikymmentä kertaa – tiedät kyllä itse, milloin olet valmis.

Kolmas vaihe: Auran korjaaminen

Tämä vaihe on todella tärkeä, sillä negatiivisen energian vapauttaminen jättää auraasi ”reikiä”, jotka täytyy korjata ja täyttää valolla. Jos näin ei tehdä, negatiivinen energia pääsee helposti palaamaan ja joudut aloittamaan alusta.

Visualisoi kruunuchakrasi (joka sijaitsee päälaella) avautuvan ja olevan ikään kuin portti sinun energiakehosi ja taivaan välillä. Visualisoi vetäväsi taivasenergiaa, joka täyttää reiät aurassasi valolla. Toistele sanoja: ”Pyydän, että energiakehoni täyttyy puhtaasta, parantavasta valosta”.

Toista joitain kertoja ja kun tunnet olevasi valmis, sulje kruunuchakrasi (jättäen se kuitenkin hieman raolleen!) ja kiitä elementtejä, henkioppaita ja mahdollisesti jumalia, jos kutsuit heitä Kehän nostamisen yhteydessä ja pura Kehä.


Perusteellinen puhdistus on hyvä tehdä silloin tällöin, esimerkiksi täydenkuun aikaan ja/tai sapattien aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti